Kategoriler
0 Sepetim

1000 Parça Anatolian Puzzle Nasıl Birleştirilir

Zevkler insan için değişken olsa da değişmeyen zevklerden birisi kesinlikle puzle çözmek olsa gerek. Yaşlısından gencine herkese hitap eden en güzel hobilerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Eğer bu makalemizi okuyorsanız aynı zevki paylaştığımızı düşünüyorum. Peki 1000 parça Anatolian Puzzle nasıl birleştirilir beraber inceleyelim. Sizin için birkaç önemli tavsiyemiz olacak.

 

  1.  Küçük bir parça ile başlayın 
    Önce basit sahnelerin veya büyük parçaların resimleri olanları satın alın. Kısa sürede birkaç farklı yöntemi denemek için 50 ila 300 parçalı dikdörtgen bir şey idealdir. Daha fazla strateji ve beceri geliştirmeye başladığınızda, 300 ila 1000 parça (veya daha fazla) içeren daha karmaşık seçeneklere geçin.
  2. Oynayacağınız alanı düzenleyin
    Masa gibi düz ve dayanıklı bir yüzey seçin. Tasarıma uyması için büyük olması gerekir. 1000 Parça Anatolian Puzzle birleştirmek istediğiniz alan dar olursa sizi oldukça yoracaktır. Puzzle diğer faaliyetlerin sizi engellemeyeceği bir yerde toplayın. Örneğin, farklı zamanlarda yemek yiyen oda arkadaşlarınız varsa, yapbozunuzu bir araya getirmek için yemek masasını kullanmak iyi bir fikir olmayabilir. Bunun yerine, taşınabilir bir masa kullanın veya sirkülasyonu az olan bir alana bir sayfa yayın.
  3. Parçaları renge göre ayırın
    Yüzeyde farklı renk grupları oluşturun ve birbirine uyan parçaları bulmaya ve ayırmaya çalışın. Kelime içeren tüm öğeleri başka bir yığına koyun.
  4. Parçaları kenarlarından ayırın
    Bulmacanın uçlarında düz kenarlı parçaları bulmaya çalışın ve bir yığın halinde koyun. Ek olarak, farklı formatlara sahip her şeyi ayırın.
  5. Kutu üzerinde resm dikkatl inceleyin
    önce ayırdığınız renklerden veya şekillerden parça alt yığınlarını birleştirirken ayrıntıları inceleyin. Nihai üründe nerede olduklarını bulmaya çalışın.
  6. Farklı renklerin tam grupları
    Bulmacanın tüm bölümlerini bitirmek için renkli yığınları kullanın. Muhtemelen gökyüzüne atıfta bulunan mavi parçalar gibi görüntüde en belirgin olan şeyle başlayın.Daha sonra evler veya hayvanlar gibi kolayca tanımlanabilen nesneler oluşturan parçalar bulmaya çalışın.
  1. Parçaların şekilleri Kalan parçaları
    ayırın ve uygun olan her şeyi bulmaya çalışın. Süreci hızlandırmak için tekrarlanan çizimleri ve ayrıntıları arayın.Ayrıca, yapbozu çerçevelemeden önce yapıştırmayı unutmayın.

Sizin için hazırladığım Anatolian Pazıl Alışveriş listemi paylaşamk istedim. 1000 parça Anatolian Puzzle listesi için linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 



Kapat