Kategoriler
0 Sepetim

2000 Parça ve Daha Büyük Puzzle Nasıl Yapılır?

2000 Parça Puzzle ve Daha Büyük Puzzle Nasıl Yapılır?

Yetişkinleri ve çocukları memnun edebilen bulmacalar, zaman geçirmek için mükemmel bir yoldur. Ancak bu basit etkinliğin arkasında bireyler için pek çok fayda var. Bunları bir araya getirmek, hem çocukluktaki bilişsel gelişim hem de yaşam boyunca zihinsel sağlığı korumak için birçok önemli beceriyi harekete geçirir.


Konsantrasyon, akıl yürütme, ısrar ve problem çözme yeteneği, bir bulmacayı bir araya getirirken çalışılan becerilerden bazılarıdır. Bu hobiyle ilgileniyor musunuz? Eğer bu makaleyi okumaya vakit ayırmışsan sende bizim gibi bu güzel hobinin peşinden gidiyorsun demek.

1000 parça içeren en iyi yapboz nasıl seçilir, makalemizin ilerleyen kısmında, sizin için doğru bulmacayı nasıl seçeceğiniz konusunda size bazı ipuçları vereceğiz. Bu şekilde, size güzel saatler süren eğlence sağlayacak doğru seçimi yapmak daha kolay olacaktır. 

Daha Fazla Parça, Daha Fazla Zorluk Ve Montaj Süresi

Bulmacaların zorluk derecesi ve onu tamamlamanız için gereken süre, parça sayısı ile orantılıdır. Bu yüzden, tasarımı düşünmeden önce, bu aktiviteye ne kadar zaman ayırmaya istekli olduğunuzu ve bunun ne kadar zor olmasını istediğinizi düşünün.

 

1000 Parçalı Yapboz 2 ila 3 Günlük Bir Zaman Gerektirir

Bulmaca zaman alan bir hobidir, ancak bir hobi için her zaman çok fazla saatimiz olmuyor, değil mi? Çoğu zaman sadece hafta sonları ve tatillerde boş zamanlarımız oluyor. 1000 parçalı yapbozun tamamlanması yaklaşık 10 saat sürdüğünden, bu tür durumlar için mükemmel bir seçenektir.

Çünkü 2 veya 3 günde montajı mümkün. Yani, biraz özveriyle, sadece bir hafta sonunda bitirebilirsiniz. Ayrıca bu aktivite ile hiç pratiği olmayanlar için mükemmel bir seçenektir. Sonuçta, yeni başlayanlar 1000'den fazla parça içeren kopyalardan yorulabilir.

2000 Parça Bulmacanın Tamamlanması Yaklaşık 1 Ay Sürüyor

2000 parçalı Puzzle istekli ve kararlı olmayı gerektirir. Tamamen tamamlanması yaklaşık 24 saat sürecektir. Uzun tatillerde veya tatillerde monte edilmek için ideal bir seçenek olacaktır. Ancak, henüz bulmaca birleştirme alışkanlığı olmayanlar, bu yapıyı biraz yorucu bulabilirler çünkü uzun saatler süren konsantrasyon gerektirir.

Durumunuz buysa, yorgunluktan kaçınmak için aktivite sırasında mola vermenizi öneririz. Ayrıca, her şeyi bir günde bitirmeye çalışmayın. Unutmayın ki bu bir iş veya üniversite faaliyeti değil, eğlenmeniz için bir hobi. İdeal olarak yaklaşık bir ay içinde bitmesi gerekir. Bunu yapmak için günde yaklaşık 1 saat harcayın. 2000 Parça Puzzle sizi belki yoracak ama tamamladığınızda onun mutluluğu size çok iyi gelecek diyebilirim

Uzun Süreli Bulmacanın Keyfini Çıkarmak İçin 3000 kelimelik bulmacayı seçin

3000 parça Puzle nasıl Yapılır hiç düşündünüz mü, evet bu parçaları bir araya getirmek kolay bir iş değildir, sonuçta beyninizin çözmesi gereken birçok model vardır: renkler, şekiller, harfler, çizgiler vb. Bu nedenle, yeni başlayanlar onu brileştirmey etmeyi biraz daha zor bulabilir. Ama şimdi başlıyorsanız, emin olun! Bunun gibi daha karmaşık bulmacalar yavaş yavaş bir araya getirilmelidir.

Gününüzün yaklaşık 1 saatini parçaları bir araya getirmek için ayırmanızı, sadece projenin tamamlanmasını düşünmek yerine ulaşılan her aşamadan keyif almanızı öneririz. İhtiyacınız olan zamanı ayırın, sonuçta her insanın kendi yaratıcı süreci vardır. Ancak normalde bu bulmacanın tamamlanması yaklaşık iki ay sürer

Tasarım aynı zamanda zorluk derecesine de belirliyor

Puzle görüntüsünün sizi memnun etmesi çok önemli, bu yüzden yorulmadan oyundan çok daha fazla keyif alacaksınız. Ancak unutmayın, tasarım türü puzzle nin ne kadar zor olduğunu belirler. Aşağıda nasıl olduğu hakkında önemli birkaç açıklama yaptık.

İşaretli çizgiler ve çeşitli renkler montajı kolaylaştırır

Birleştirilecek en basit tasarım türü, iyi işaretlenmiş çizgiler ve bu çizgiler içinde birkaç farklı renge sahip olanlardır. Bunun nedeni, hatlar çok güçlü olduğunda, kullanıcının hangi parçaların birbirine bağlandığını tanımasının daha kolay olmasıdır. Bu nedenle, bulmacaları bir araya getirmekte hala biraz zorlanıyorsanız, bu özelliğe sahip modelleri seçmenizi öneririz.

Bu nedenle, örneğin çizgi film veya çizgi roman karakterlerinin resimlerini içerenleri seçebilirsiniz. Genel olarak, bu çizimlerin sadece çok net bir taslağı değil, aynı zamanda iyi tanımlanmış şekilleri de vardır. Ayrıca renkleri çok güçlüdür, bu da montajı daha da kolaylaştırır.

Manzara Bulmacalarının Zorluk Derecesi Daha Yüksek

Manzara Puzzle genellikle birbirine çok benzer parçalara sahiptir. Yakında, montaj süreci daha karmaşık ve zaman alıcı hale gelir. Örneğin, gökyüzünü gösteren görüntülerin bulutları ve mavi renkleri olan birçok alanı vardır. Aynısı, aynı renkten birkaç parçaya sahip, yalnızca bir dalga ile onları birbirinden ayıran deniz görüntüleri için de geçerlidir.

Bitki örtüsü, mavi gökyüzü ve su kadar karmaşıktır. Sonuçta, benzer dokulara sahip bu kadar çok ağaçla, doğru parçaları birbirine bağlamak çok fazla konsantrasyon gerektirecektir. Bu nedenle, montaj işlemi sırasında çok ayrıntılı olmaya çalışın, ancak o zaman bir parçayı diğerinden ayıran renk ve şekillerdeki küçük değişiklikleri belirlemek mümkün olacaktır.

Size Tavsiye edeceğimiz Puzzle modellerini görmek ister misiniz?

Puzzle yapma konusunda bir fikir edindiğinizi biliyoruz artık peki puzzle nerden alınır. Bu konuda size hem fiyat açısından uygun hem de sizin işinizi kolaylaştıracak bir Puzzle Nerden Alınır listesi oluşturduk mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

 

 



Kapat