Kategoriler
0 Sepetim
%25
MÜBAREK GÜNLER VE ÇOCUK

MÜBAREK GÜNLER VE ÇOCUK

Satış Fiyatı : 150,00 TL
İNDİRİMLİ FİYAT : 112,50 TL
Kazancınız : 37,50 TL
Taksitli fiyat : 9 x 13,75 TL
Stok Kodu : 9786256365032
Sayfa Sayısı : 48
Kargo Ücreti: 150 TL ve üzeri PTT: 75 TL
Yorum yazın 15 puan kazanın.
Bu ürüne ilk yorum yapan siz olun.
  • Açıklama
    • Kişiliğin geliştiği ve karakterin temellerinin atıldığı küçük yaşlarda çocuklarımıza dini eğitimi en güzel şekilde anlatmak biz ebeveynlerin asli görevidir. Çocuklarımızın dünyasında kalıcı izler bırakabilmek için önce biz büyüklerin çok iyi örnek olması ve empati kurması gerekmektedir.

      Gözümüzün nuru evlatlarımıza manevi baharımız olan üç aylar recep, şaban ve ramazanın heyecanını ve bayramlarımızın coşkusunu hissetmelerini ve ibadet etmenin verdiği huzur, mutluluk sabır ve şükür duygularını anlamaları için çocuklarımızla sürekli işbirliği içinde olmamız gerekir.

      “Mübarek Günlerde Çocuk” kitabı etkinliklerde olumlu pekiştireçler kullanılarak, “Sevdirerek Din Eğitimi” metoduyla hazırlanmış olup, ibadet etmenin verdiği huzuru, kandillerin ve bayramlarımızın heyecanını ve mutluluğunu ve iman etmenin bilinciyle gereken davranışlar yerine getirebilen Müslüman çocuklar yetişsin diye hazırlanmıştır.

      Samimi anlatımı sıcacık çizimleri, eğlenceli ve öğretici etkinlikleriyle en güzel kandiller ve çocuk heyecanında bayramları anlatmanıza ve dolu dolu yaşamanıza yardımcı olacaktır.

      Dini merak eden koca yürekli çocuklara...

Kapat