Kategoriler
0 Sepetim
Rağbet Alternatif Bulmaca Sözlüğü Servet Salih Gören

Rağbet Alternatif Bulmaca Sözlüğü

Satış Fiyatı : 50,00 TL
Taksitli fiyat : 9 x 6,11 TL
Stok Kodu : 9789756835494
Sayfa Sayısı : 538
Boyut : 13x19
Kargo Ücreti: 150 TL ve üzeri PTT: 75 TL
Yorum yazın 15 puan kazanın.
Bu ürüne ilk yorum yapan siz olun.
  • Açıklama
    • Rağbet Alternatif Bulmaca Sözlüğü

      Alternatif Bulmaca Sözlüğü, piyasadaki sözlükler içinde gerçek anlamda sözlük değeri olan, üzerinde yoğun emek harcandığını hemen hissettiren, kaliteli ve kaynak bir eser.

      Bulmacanın yanı sıra, yeni bilgiler öğrenmek isteyen herkes için ve okullarda da kullanılabilecek kapasiteyle; bulunmaz bir bilgi küpü gibi faydalı olacaktır kanısındayım.

      Biz bulmaca düzenleyicilerin işlerini zorlaştıracak olmasını her ne kadar vurgulamak gerekse de, yapılan çalışmaya hakkını vermek de doğal olmalıdır. 

      Bulmaca sever yazarımız, bulmaca küpürlerindeki soruların başlangıç harflerin esas alarak daktilografik bir sözcük çıkarmak kolaycılığı yerine, harfleri sayılarına göre ayıklamış ve terimleri döküm olarak sunmuş.

      Açıklamalı ve sınıflandırılmış bölümlerde titiz bir çalışma yaparak, sözcükleri ilgili olduğu maddelere gereğince yerleştirmiş. 

      Ayrıca, her ülkenin kendi bilgilerini ve o ülkeyle ilintili kelimelerini de kendi maddesine geçerek, bilgilerin dağınık durmamasını sağlamış.

      Bu derli toplu alın teri eseri için yazarımızı samimiyetle tebrik ediyorum.

      Bulmaca Bilim'le yıllardır uğraşan biri olarak, Alternatif Bulmaca Sözlüğü'nü, Bulmaca çözmeseniz de, umulmadık anlarda kurtarıcınız olması için, kütüphanelerinizde okunması gereken kaynak bir eser olarak bulundurmanızı salık veriyorum.

       

      Ercan ALTAZLI

      Bulmaca Bilimci (1948-1999)

Kapat