Kategoriler
0 Sepetim

1000 Parça Puzzle Nasıl Yapılır

Pandemi döneminde evinizde en güzelaktivite kitap okumak olduğunu ifade edelim. Ama sonraki aktiviteleri sayacak olursak Puzzle olsa gerek yada ben o şekilde düşünüuyorum. Parçaları bir araya getirmek ve renk veya şekle göre ayırmak için ideal yeri bulmak, mücadeleye başlamak için iyi bir yoldur. Bütün yönletiyle 1000 parça Pazıl nasıl yapılır gelin beraber inceleyelim

Puzzle parçalarını bir araya getirmek, özellikle işyerinde diğer insanları izlerken veya hatta bu kişi bir çocuksa, daha da önemli hale geliyor çünkü oyunlar genellikle çocuk gelişimini olumlu etki etmesi için kullanılır. Ancak bir Puzzle toplamak ve bir araya getirmek için binlerce olmasa da yüzlerce küçük parça ile karşılaştığınızda her şey değişir. Sokağa çıkma yasaklarında, oyun ile zaman geçirmek için ideal bir zaman geçirme imkânı sağladığını söyleyebiliriz. Bu oyunda size yardımcı olmak için bazı ipuçlarını ayırdık: 1000 Parça Puzzle nasıl yapılır hadi hep beraber öğrenelim.

  1. Çalışmak için bir alan bulun


Ortamı iyi seçmeniz sonucu büyük ölçüde etkileyebilir ve bu aynı zamanda bir pazıl oluşturmak gibi problem çözmeyi gerektiren eğlenceli aktiviteler için de geçerlidir. Dikkatinizi dağıtmayan, düz bir yüzeye sahip ve parçaları yaymak ve resmi bir araya getirmek için yeterli alana sahip sakin ve sessiz bir yer bulun. Bunu, görevin kendisiyle ilgisi olmayan işlevlerle kesintiye uğrayabileceği mutfakta veya çalışma masasında yapmaktan kaçının.

 

  1. Parçaları ayırın


Çok parçalı oyunlar için, onları son görüntünün her bölümünde görünen renklere göre ayırmak ve gruplamak iyi bir fikirdir. Örneğin: görüntünün bir bölümünde çarpıcı bir mavi gökyüzü varsa, aynı mavi renge sahip tüm karoları arayın ve bunları gruplandırın. Benzer tonlara sahip renkler varsa, dokuları da ayırmaya çalışın - gökyüzünün mavisi, denizin mavisinden çok farklı bir dokuya sahip olabilir. Puzle 1000 parça yapmak gerçekten sizin için zor bir görev olsa da bunu zevkli hale getirmeye çalışın.

  1. Kenarlardan başlayın Kenar


Parçaları düz bir tarafa sahip oldukları için tanımlanması kolaydır. Ek olarak, bunları önce bir araya getirmek, bulmacanın kapladığı alan ve her bölümün nereye sığacağı hakkında genel bir fikir edinmeye yardımcı olur. Tüm parçaları büyük bir karede birleştirirken, boş olsa bile ortada bırakmaktan kaçının çünkü bu işin kafasını karıştırabilir.

  1. Gruplara ayırın


Kenarlık monte edilmiş haldeyken, görüntüyü bölümlere "ayırın" ve birleştirmeye başlayın. Bu, odaklanmanıza ve motive olmanıza yardımcı olur - bir bölümde sıkışmış gibi hissediyorsanız, başka bir bölümü bir araya getirmeye başlayın ve benzeri. Sonunda, daha az parça olduğunda çözülmemiş bölümlere geri dönün.

  1. Sabırlı olun


1000 parça Puzle gerçekten zor bir görev bitirmek kişisel bir amaç olsa veya amaç bir rekor kırmak olsa bile, yorulduğunuzda ara vermeyi deneyin. Bu, zihninizi rahatlatmanıza yardımcı olur ve oyuna geri döndüğünüzde, muhtemelen her şeyi daha net görebileceksiniz.

  1. İşi bitirin


Bölümler monte edilmiş haldeyken, blokları yerine taşımak için kılavuz resmini kullanarak bunları kenar alanının içine yerleştirin. Kalan parçaları yerleştirin, her şeyi bir araya getirin ve bitirdiniz. Zorluklarla tekrar yüzleşmek istemeyenler veya bunu hatıra olarak saklamak isteyenler için bir ipucu, işi çerçevelemek için şeffaf tutkal veya spreyden fırça darbeleri kullanmaktır. Yapıştırıcıyı bir tarafa geçirin, kurumasını bekleyin, diğer tarafı dikkatlice çevirin ve yapıştırıcıyı tekrar geçirin.

Sizin için Hazırladığım Alışveriş Listemi Kontrol Etmeye Ne Dersin

500 parça puzzle modellerimiz için tıklayınız. 

1000 parça puzzle modellerimiz için tıklayınız.

1500 parça puzzle modellerimiz için tıklayınız.

2000 parça puzzle modellerimiz için tıklayınız.

3000 parça puzzle modelllerimiz için tıklayınız.

Puzzle aksesuarları için tıklayınız.

 



Kapat