Kategoriler
0 Sepetim
Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set

Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri Nik ve Robo 5N1K 6'lı Set

Satış Fiyatı : 0,00 TL
Stok Kodu : 68FGHKPRX3001
Yorum yazın 15 puan kazanın.
Bu ürüne ilk yorum yapan siz olun.
  • Açıklama
    • Sevgili Anne ve Babalar,
      Bu okuma serisi; motivasyonu yüksek, kendine güvenen okurlar yetiştirecektir. Kitaplar, bulmaca ile hikâyeyi birleştiren, yenilikçi bir yaklaşımla hazırlanmıştır.
      Uzmanların hazırladığı bu metinler; hikâyeyi okuma, bulmacayı çözme ve ardından tekrar hikâyeyi okumaya dayalı bir yöntemle geliştirilmiştir.
      Kitaplar, öğrencilerin kelime dağarcığını zenginleştirecek; okumalarının akıcılığını artıracak; onlara tatmin edici bir okuma deneyimi kazandıracaktır.
      Ayrıca, gizli resim bulmacalarını çözmek, aşağıdaki gibi önemli okuma ve öğrenme becerilerini geliştirecektir:

       
       • şekilleri ve harfleri tanıma
      • harf-ses ilişkileri
      • görsel ayırt etme
      • mantık
      • esnek düşünme
      • sıralama
       
       
      5N1K ifadesi, bilgi toplama ve problem çözmenin esası kabul edilen soruları anlatır. Bir olayı algılarken veya olay hakkında bilgi toplarken başvurulabilecek soruları içerir.
      5N; ne, nasıl, neden, nerede ve ne zaman sorularıdır. 1K ise kim
      sorusunu ifade eder. Kitabın sonuna koyduğumuz 5N1K soruları çocuğun okuduğu hikâye ile ilgili dikkatini geliştirecektir.
      İlgi çekici hikâyeler, komik ve eğlenceli bulmacalar içeren Saklı Nesnelerle İlk Okuma STEM Hikâyeleri çocuklara okumayı sevdirmenin en kolay yolu.
Kapat